Tadilattaki binada yangın: İşçiler alevlerin ortasında kaldı
Japonya'nın başkenti Tokyo'da tadilatı devam eden 7 katlı bir binada yangın çıktı. O sırada binada 20 işçi vardı, ikisi yaralandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Japonya'nın başkenti Tokyo'da yangın paniği yaşandı. Yerel yetkililerden edinilen bilgilere göre Iidabashi bölgesindeki tadilatı devam eden 7 katlı bir bina, yerel saatle 14.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenle alevlere teslim oldu.
Ofis ve otellerin yoğunlukta olduğu bölgede paniğe yol açan yangının ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın sırasında binada 20 işçinin çalıştığı öğrenilirken yaralanan 2 işçinin hastaneye kaldırıldığı belirtildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Alevler yaklaşık 3 saatlik çabanın ardından kontrol altına alındı.
Binanın tadilat nedeniyle boş olması bir facia yaşanmasını önledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Myanmar'daki depremlerde can kaybı 1700'e yükseldi! Yıkımın boyutu uydu görüntülerine yansıdı...
ABD’de Tesla bayileri önünde protestolar artarak sürüyor: "Elon'dan nefret ediyorsan korna çal"
Danimarka'dan ABD'ye "Grönland" tepkisi: "Yakın müttefiklerinizle bu şekilde konuşamazsınız"
Myanmar'ı vuran 7.7 büyüklüğündeki deprem: 334 atom bombası gücünde!
NATO'nun yıl içindeki en büyük tatbikatının öne çıkan ülkesi Türkiye oldu