San Fermin'in 5. gününde 5 yaralı
İspanya'nın Pamplona şehrinde geleneksel olarak düzenlenen San Fermin Boğa Festivali sürüyor. Festivaldeki son boğa koşususunda 5 kişi yaralandı.
Geçtiğimiz hafta Pamplona şehrinde başlayan festival tüm hızıyla sürüyor. Her sabah yerel saatle 6'da, boğaların salınmasıyla başlayan heyecan kasabanın sokaklarında böyle yaşanıyor.
875 metrelik koşuda şehre sadece bu heyecanı yaşamaya gelen binlerce kişi katılıyor. Ancak bazıları dev boğaların boynuz ve toynaklarından kaçamıyor.
Festivalin 5. gününde yapılan koşuda da biri boynuz darbeleriyle olmak üzere 5 kişi yaralandı.
Parkurun sonu, boğa güreşlerinin yapıldığı arena. Bu yıl Amerikan Futbolunun tanınan isimlerinden Washington Redskins'in yıldızı Josh Norman da festivale katıldı.
Norman Arena'da bir boğanın üzerinden atladığı videoyu sosyal medya hesabından yayınladı.
14 Temmuz'da son bulacak boğa festivalinde bu yıl şu ana kadar yaklaşık 100 kişi yaralandı. Bu sayı geçmiş yıllara oranla düşük bulundu. 1910 yılından bu yana düzenlenen festivalde bugüne kadar 15 kişi hayatını kaybetti.
SON DAKİKA
-
00. 33
Hamas heyeti müzakereler için Kahire'de
-
23. 35
Down sendromlu çocuğu oyun salonuna almamışlardı: AVM çalışanlarına gözaltı!
-
22. 52
İsrailli esir asker: "Trump, Netanyahu'nun yalanlarının kurbanı"
-
21. 45
Beyaz Saray'dan Umman'daki görüşmeye ilk yorum
-
21. 43
SON DAKİKA ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI 12 NİSAN 2025 | Çılgın Sayısal Loto sonuçları nasıl öğrenilir? Sonuç sorgulama ekranı!
-
21. 36
Tarih belli oldu! Bahar havası geri geliyor: Sıcaklıklar artacak!
EN ÇOK OKUNANLAR
Kızıl Gezegen'den yeni sismik veriler elde edildi
İlk adımı kim atacak? Trump telefon bekliyor, Şi’den ses yok...
Orta Doğu'da ve dünyada tansiyon yüksek! Türkiye'den İran'a 5 kritik uyarı
El Salvador: "ABD'den sınır dışı edilen çete üyeleri rastgele seçilmiyor" dedi... 'Yazım hatası' iddiaları...
ABD’de Demokratlar kampanya başlattı: Elon Musk'ı kovun