Rusya'nın AVM saldırısında yeni görüntü
Rusya dün Ukrayna'nın Kremençuk kentindeki bir AVM'yi vurdu. Saldırı sırasında binada olan binden fazla sivilden 20 kişi hayatını kaybetti. Saldırı anına dair yeni kamera görüntüleri ortaya çıktı. Sivillerin can havliyle kaçışı kameralara yansıdı.
Sosyal medyada paylaşılan ve 27 Haziran tarihli videoda, füzelerin AVM'yi vurduğu an kaydedildi. Patlamanın ardından dumanlar yükseldi, AVM'nin arkasındaki göle enkaz parçaları yağmaya başladı. Başka bir kamera ise saldırıya açık alanda yakalanan sivillerin yaşadığı dehşetti belgeledi.
Bir çift, ilk füze vurduktan sonra kaçarken ikinci füzeye yakalandı. Bunun üzerine çiftin biri kendini göle attı, diğeri ise koşarak kaçmaya çalıştı.
Gölün diğer tarafındaki kameralarda saldırıya çocuğuyla yakalanan bir ebeveyn görüldü. Çocuğu kucaklayıp kaçtığı sırada bir patlama daha yaşandı.
Kremençuk kentine düzenlenen saldırıda en az 20 sivil yaşamını yitirdi, çok sayıda sivil yaralandı.
Rusya, saldırı anında içinde binden fazla sivilin bulunduğu avm'nin "kapalı olduğunu" ve bir silah deposu olarak kullanıldığını iddia etti.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Katy Perry uzayda şarkı söyleyecek! Bezos'un nişanlısı Lauren Sanchez de ekipte yer alıyor...
Kargaların Şaşırtan Zekası! "Artık Bu Yetenek Sadece İnsanlara Özgü Değil"
ABD basınındaki iddialar kafaları karıştırmıştı! Trump'ın sağlık raporu ne diyor?
Netanyahu'nun oğlundan Filistin'i tanıma sinyali veren Macron'a hakaret
ABD basını yazdı: Trump yönetiminden 1 milyon göçmeni sınır dışı etme planı