Netanyahu Trump'ı öve öve bitiremiyor!
Beyaz Saray'da Trump Gazze ile ilgili işgal planlarını açıklamasından büyük mutluluk duyan Netanyahu, ABD başkanını öve öve bitiremiyor. Son olarak ABD medyasına konuşan Netanyahu yine Trump'a övgüler düzdü. Trump, Filistinlileri Gazze'den sürgüne yollamak istediği planı savundu.
Gazze'de katliam yaptı yetmedi, geldi ABD'den de işgal sözü aldı. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Amerikan Başkanı Donald Trump'ı öve öve bitiremiyor. Amerikan Fox News kanalında canlı yayına katılan Netanyahu, Trump'ın Gazzelileri sürgün planını böyle savundu:
"O İSRAİL'İN BEYAZ SARAY'DAKİ EN BÜYÜK DOSTU"
Bu kadar basit. O, İsrail'in Beyaz Saray'daki en büyük dostudur. Biliyorsunuz, ilk döneminde Kudüs'ü başkentimiz olarak tanıdı ve oraya Amerikan büyükelçiliğini taşıdı, Golan Tepeleri üzerindeki egemenliğimizi tanıdı, felaket getiren İran anlaşmasından çekildi, arabuluculuk yaptı ve birlikte çalıştı. İsrail'e ve dört Arap ülkesine barış getiren tarihi İbrahim Anlaşması yaptık.. Daha fazlasını mı istiyorsunuz? Yani bu çok fazla. Ve son birkaç günde yaptıklarına bakın. Yani, dikkate değer şeyler yaptı.
"GAZZE'DEN GİTMELERİNİN NESİ YANLIŞ?"
Komşu devletler, zengin devletler bunu yapar. Ama asıl fikir önce gitmek isteyen Gazzelilerin gitmesine izin vermek. Yani, bunda ne yanlış var? Gidebilirler. Sonra geri gelebilirler. Yer değiştirebilirler ve geri gelebilirler. Ama Gazze'yi yeniden inşa etmek istiyorsanız Gazze'yi yeniden inşa etmelisiniz. duyduğum ilk iyi fikir bu. Bu dikkate değer bir fikir ve bence gerçekten takip edilmeli. İncelenmeli, takip edilmeli ve yapılmalı çünkü bence herkes için farklı bir gelecek yaratacak.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Time dergisi açıkladı: İşte yılın en etkili 100 ismi!
Çarpıcı iddia: İsrail İran'ı vuracaktı, Trump reddetti! Gantz: ABD ile Orta Doğu’yu değiştirme vakti geldi!
Uzayda Yaşamın Şimdiye Kadarki En Güçlü Kanıtı Bulundu! Dünya’dan Yaklaşık 9 Kat Büyük Kütleye Sahip…
Sır görüşmenin perde arkası! Çözüm Davud’un yolunda değil...
ABD-Çin tarife restleşmesinde yeni gelişme: ‘Yüzde 245’ tehdidi geldi!