hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Netanyahu Hamas'a gözdağı verdi

    İsrail Başbakanı Netanyahu, Hamas'ı uyararak "Sizi görüyoruz ve size ulaşacağız" dedi, savaşın Gazze'nin güneyinde derinleştiğini belirtti. İsrail Savunma Bakanı Gallant, 7 farklı cephede savaştıklarını açıklarken, İsrail Genelkurmay Başkanı Halevi de savaşın aylarca süreceğini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    “Askerlerimiz karada, bazen de yeraltındalar ve gökyüzünde de gözlerimiz var. Hamaslı teröristlere şunu söylüyoruz: sizi görüyoruz ve size ulaşacağız. Savaşı sürdürüyoruz, Gazze Şeridi'nin güneyinde ve başka yerlerde çatışmaları derinleştiriyoruz. Sonuna kadar, en ileri teknolojinin yardımıyla mücadele ediyoruz.”

    Netanyahu Hamasa gözdağı verdi

    İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Hamas'a bir uyarıda bulunarak, İsrail ordusunun "Gazze Şeridi'nin güneyinde ve başka yerlerdeki çatışmaları derinleştirdiğini" belirtti.

    İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant da İsrail'in 7 cephede savaştığını söyledi. “Çok yönlü bir savaşın içindeyiz; yedi farklı bölgeden saldırılara maruz kalıyoruz: Gazze, Lübnan, Suriye, Batı Şeria, Irak, Yemen ve İran. Biz zaten bu sektörlerin cevabını verdik, harekete geçtik, burada en açık şekilde söylüyorum; bize karşı hareket eden herkes potansiyel hedeftir, kimsenin dokunulmazlığı yoktur.”

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Netanyahu Hamasa gözdağı verdi

    İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi de savaşın aylarca daha süreceğini açıkladı. “Savaş karmaşık bir alanda yaşanıyor. Bu nedenle savaş daha aylarca devam edecek. Başarıların uzun süre korunması için farklı yöntemlerle çalışacağız.”

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow