hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kassam Tugayları'ndan yeni video

    KAYNAKCNN TÜRK

    Hamas'ın silahlı kanadı olan İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail ve İsrail ordusuna ait hedefleri vurduğu yeni bir video paylaştı. Görüntülerdeki "7 Ekim 2024" notu ise dikkat çekti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail ve ordusuna ait hedefleri vurduğu görüntüleri paylaştı. Hamas, bu saldırıları Gazze'nin kuzeyindeki Cibaliye'de yaptığını belirtti.

    İlk kısımda, yere yatıp nişan alan bir kişi görülüyor. Nişan aldığı kişi ise bir İsrail askeri. Asker, saniyeler sonra hayatını kaybediyor.

    Kassam Tugaylarından yeni video

    Videonun ilerleyen kısımlarında, 7 Ekim 2024'ü işaret eden bir not görülüyor. Arapça yazılmış, "114 füzeleri ile İsrail'in Sderot kendini hedef aldık" yazıyor.

    Ve bir başka operasyon. Yerde, fırlatılacak füze için önce yer açılıyor, daha sonra ise 3 İsrail askerinin bulunduğu bölgeye fırlatılıyor. İsrail askerleri, İzzeddin el-Kassam Tugayları tarafından öldürülüyor.

    Ve görüntülerdeki son bölüm. Burada ise İsrail güçlerinin kaldığı bir bina hedef alınıyor. Bir başka noktadaki kişinin bombanın tuşuna basmasıyla söz konusu bina havaya uçuyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kassam Tugaylarından yeni video

    Hamas'ın silahlı kanadı bu tip görüntüleri ilk kez yayınlamıyor. Örgüt, 7 Ekim'den bu yana belli aralıklarla İsrail güçlerine veya noktalarına düzenledikleri operasyonları paylaşıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow