Karadeniz gazı uluslararası basında
Türkiye'nin Karadeniz gazını kullanmaya başlaması için geri sayım başladı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in konuyla ilgili CNN TÜRK'te yaptığı açıklamalar, uluslararası basında ses getirdi. Bloomberg, açıklamaları "Türkiye, kendi bulduğu gazı mayıstan itibaren evlere ulaştırmayı hedefliyor" başlığıyla haberleştirdi.
Türkiye'nin "müjde" Karadeniz gazı keşfi, uluslararası basında bir kez daha gündem oldu.
Bu sefer önde gelen ABD merkezli kuruluş Bloomberg, Türkiye'nin Karadeniz gazıyla ilgili bir haber yaptı.
"Türkiye, kendi bulduğu gazı mayıstan itibaren evlere ulaştırmayı hedefliyor" başlıklı haberde, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in konuyla ilgili CNN TÜRK'te yaptığı açıklamalar yer aldı.
"Dönmez, cumartesi günü özel yayın kuruluşu CNN TÜRK'e verdiği demeçte, Türk devlet enerji ithalatçısı BOTAŞ'ın, kontrolleri tamamlandıktan sonra gazı gelecek ay hanelere dağıtacağını söyledi" ifadeleri kullanıldı.
Bloomberg, Dönmez'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuyla ilgili bir müjde duyuracağına da dikkat çekti. Dönmez, CNN TÜRK ekranlarında müjde için 20 Nisan tarihine işaret etmişti.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Fizikçiler Zamanı Ölçmenin Yepyeni Bir Yöntemini Keşfetti!
23 Nisan Çocuk Şenliği Moskova’da Coşkuyla Kutlandı
Papa Francis’in ölümüyle akıllardaki 2 soru: PAPALIK NASIL ORTAYA ÇIKTI? 1 KM KARELİK DEVLET VATİKAN BUGÜNE NASIL GELDİ?
SON DAKİKA... Papa Francis hayatını kaybetti! İşte yerine geçecek muhtemel isimler
Signalgate 2.0! Skandalda yeni perde: ABD Savunma Bakanı Hegseth, saldırı planlarını aile grubunda paylaştı...