hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İtalya Başbakanı yerine başkasını öptü

    KAYNAKCNN TÜRK

    İtalya Başbakanı Gıorgıa Meloni Lübnan'da mevkidaşı Necip Mikati'yle görüşecekken ilginç bir sürprizle karşılaştı. Mikati, Meloni'nin uçağından inen başka bir Diplomatı o sanarak öptü, karşıladı. Lübnan Başbakanı çevredekilerin uyarısı sonucu Meloni'yi karşılamak için geri döndü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İtalya'dan gelerek Beyrut'a inen uçak İtalya'nın en üst düzey diplomatlarıyla birlikte Başbakan Gıorgıa Meloni'yi taşıyordu. Uçak indi, Lübnan Başbakanı Necip Mikati ilk inen Diplomatı Meloni sanarak öptü, karşıladı, yürümeye başladı. Ancak bir karışıklık vardı. Mikati'yi durduran danışmanları hemen geri dönmesini söyledi. O sırada Meloni uçaktan indi. İki lider gülümsedi, Mikati ile İtalyan Başbakan yan yana yürüyerek kameralara poz verdi.

     İtalya Başbakanı yerine başkasını öptü

    Bu İtalya'nın ilk kadın Başbakanı 47 yaşındaki liderin yaşadığı en ilginç anlardan biri. Ancak Meloni'nin bu ay içinde ABD Başkanı Joe Biden ile yaptığı görüşme de yine bir öpücükle gündeme gelmişti, ABD Başkanı Oval ofisteki görüşmede İtalyan Başbakanını saçlarından öpmüştü. Meloni bu hareket karşısında tepki vermeyerek Biden'ın elini sıkmıştı.

    İtalya Başbakanı yerine başkasını öptü

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow