hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İran ''İntikam Bayrağını'' çekti!

    KAYNAKCNN TÜRK

    Hamas lideri Haniye'nin suikastla öldürüldüğü İran'da tepki büyük. Başkent Tahran'da Haniye destekçileri, İsrail'e tepki için yürüdü. Öte yandan, İran'ın Kum kentinde bulunan bir camiye intikam anlamına gelen kırmızı bayrak çekildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TAHRAN'DA YÜZLERCE KİŞİ PROTESTO GÖSTERİSİ YAPTI

    Tekbirler eşliğinde yürüdüler, İsrail'e ölüm sloganları attılar. İran'ın başkenti Tahran’da uğradığı suikast sonucu öldürülen Hamas lideri İsmail Haniye destekçileri protesto gösterisi düzenledi.

    İran İntikam Bayrağını çekti

    Yüzlerce gösterici, Tahran Üniversitesi'nde bir araya gelerek Hamas'ın siyasi lideri İsmail Haniye'nin öldürülmesine tepki için yürüdü.

    İran İntikam Bayrağını çekti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CAMİ KUBBESİNE KIRMIZI İNTİKAM BAYRAĞI ASILDI

    Göstericiler, Haniye'nin resimlerini ve Filistin bayraklarını taşıyarak sloganlar attı. Öte yandan, İsmail Haniye suikasti sonrası, İran'ın Kum kentinde bulunan Cemkeran Camisi'ne intikam anlamına gelen kırmızı sancak çekildi.

    İran İntikam Bayrağını çekti

    Üzerinde Arap alfabesiyle beyaz renkle “Hüseyin’in İntikamı” yazan kırmızı bayrak, ülkede “İntikam Bayrağı” olarak biliniyor. İntikam Bayrağı en son 3 Ocak'ta Kasım Süleymani'nin mezarının bulunduğu kabristanın yakınında gerçekleşen canlı bomba saldırısının ardından göndere çekilmişti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow