HAMAS PAYLAŞTI: 3 esirin Gazze'deki tünelden görüntüsü!
İsrail ve Hamas arasında 19 Ocak'ta varılan ateşkes kapsamında rehine takasının 5. halkası tamamlandı. Hamas ise, 3 İsrailli rehinenin tünelden görüntülerini paylaştı. Hamas mensupları ile İsrailli rehinelerin sohbet ettiği görüldü. Gazze'deki tünellerin tamamen yok edilemediği de ortaya çıktı.
ESİRLERİ O TÜNELLERDEN GETİRDİLER
İsrail ve Hamas arasındaki ateşkes kapsamında 5. rehine takası gerçekleşti. Hamas, serbest bırakılan 3 İsrailli rehinenin tüneldeki görüntülerini paylaştı.
İlk olarak Hamas mensubu bir kişi, kendilerine ulaşan zarfı açıyor. İçinde ise serbest bırakılacak rehinelerin isimlerinin yazılı olduğu görülüyor.
Daha sonra ise o rehinelerin olduğu odaya geçiliyor ve isimleri okunuyor. Serbest bırakılacağını öğrenen İsrailli esirler büyük bir sevinç yaşıyor.
HAMAS ESİR TAKASINDAN YENİ GÖRÜNTÜLER PAYLAŞTI
İsrailli üç rehine olan Ohad Ben Ami, Eli Şarabi ve Or Levi'ye Hamas tarafından özel kıyafetler veriliyor. İki kişinin aynı renkte bir kıyafet giydiği görülürken, bir kişinin daha koyu renkte bir üniforma giydiği kameraya yansıyor.
Hamas üyeleriyle birlikte tünelde yürümeye başlayan İsrailli rehineler, daha sonra beyaz araçlara bindiriliyor. Rehinelerin Kızılhaç'a teslim edileceği ve takasın gerçekleşeceği noktaya gelen aracın içindeki rehineler ve Hamas üyelerinin sohbet ettiği de dikkatlerden kaçmıyor.
Görüntüde ayrıca, bölgenin merkezinde yer alan Deir el-Balah şehrinin Selahaddin Caddesi'nde gerçekleştirilen törenden de kesitler yer aldı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Trump'ın 1,3 milyar dolarlık katliam planı! Neden yüz binlerce baykuşu vurmak istiyor? Kongre uyardı...
Trump’tan Elon Musk’a Tesla Desteği! Beyaz Saray’da Gövde Gösterisi
Türk zırhlı araçları Estonya ordusuna güç kattı
24 saattir söndürülemedi! Zehirli kimyasal endişesi: Suyla temas ederse... Uzmanlar uyardı: Bedeli ağır olabilir!
Dünyayı kasıp kavuran yeni trend: SLEEPMAXXING! Kırmızı ışık detayı...