Gündem olan kare: İngiltere Başbakanı Sunak ve Mark Rutte kapıda kaldı!
İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ve Hollanda Başbakanı Mark Rutte'nin kameralar önünde Başbakanlık Ofisi kapısında kalması sosyal medyada gündem oldu.
İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ve Hollanda Başbakanı Mark Rutte karşılama töreninde kapıda kaldı. İçerden bir görevlinin durumuma müdahale etmesi ile kapı açıldı. Liderler içeri girerken, kısa süreli kriz basın mensupları arasında da gülüşmelere neden oldu.
Hollanda'nın en uzun süre görev yapan Başbakanı Rutte, İngiliz mevkidaşı ile görüşmek için dün akşam saatlerinde Downing Sokak'taki Başbakanlık konutuna gitti.
İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, Rutte'yi kapıda karşıladıktan sonra iki lider samimi bir şekilde el sıkışarak kameralara poz verdi.
ETRAFTAN YARDIM ARADILAR
Liderler kameralar kayıttayken sohbet ederek Başbakanlık Ofisi'ne girmeye çalıştı ancak kapı içeriden kilitlenmişti. Kafası karışmış görünen İngiliz Başbakan 10 saniyelik bir şaşkınlık sonrası kapıyı itmeye, etrafta yardım aramaya başladı. Ne olup bittiğini ilk başa anlamayan Hollandalı Başbakan da sonradan Sunak'a katıldı ve çevreyi kontrol etmeye başladı.
İki Başbakan yağmurlu soğuk havada Başbakanlık Ofisi önünde beklerken, içerden bir görevlinin durumuma müdahale etmesi ile kapı açıldı. Liderler içeri girerken, kısa süreli kriz basın mensupları arasında da gülüşmelere neden oldu.,
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Çin'den Trump'a rest! Telefon yerine misilleme geldi: ABD ürünlerine uygulanan tarifeleri yüzde 84'e çıkardı!
'Panayır striptizcisi' demişti! Şimdilik savaş baltalarını gömdüler! 20 yıllık küslük sona erdi!
10 bin yıl sonra ulu kurtlar yeniden hayatta! Nesli tükenmişti… Bilim insanları detayları açıkladı
Piyasalar kıpkırmızı! Trump ne yapmaya çalışıyor? Yunus Paksoy yazdı
HABER... Hayalleri suya düştü: Netanyahu'ya soğuk duş