Erdoğan'ın zaferi nasıl yankılandı?
İkinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden cumhurbaşkanı oldu, Tüm ülkelerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajları geldi. ABD basınının 2. tur sonuçlarına tepkisi nasıl? Amerikan yönetiminden ne gibi mesajlar verildi? Yunanistan basını Türkiye hakkında neler söylüyor? Uzman isimler detayları aktardı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden cumhurbaşkanı oldu, yurtdışında gündemi etkiledi. Tüm ülkelerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajları geldi. Türkiye'de ikinci tur seçimlerin ardından Avrupa Birliği'nden art arda açıklamalar geldi. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron iş birliği mesajı verdi.
İkinci tur seçimlerinin en yakından takip edildiği ülkelerden biri de Amerika Birleşik Devletleri oldu. Amerikan Başkanı Joe Biden'ın kutlama mesajı da dün gece saatlerinde geldi. Avrupa'da en çok Türk’ün yaşadığı Almanya Şansölyesi Olaf Scholz Erdoğan'ı tebrik etti. Alman basını, Türkiye seçimleriyle ilgili analizlere yer verdi. Sonuçlarının açıklanmasıyla komşu ülke Yunanistan’da da basın Türkiye’yi konuştu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Son Dakika! Dünyanın Gözü Kulağı ABD'de: Trump Vergi Yağdıracak!
Uzayda 9 Ay Mahsur Kalan Astronotlar Konuştu: Starliner Krizi ve Geri Dönüşün Perde Arkası
Forbes milyarderler listesini açıkladı: İşte en zengin Türkler!
'Komşu'yu sel aldı! Dükkanlar sular altında kaldı, tekneler karaya vurdu, araçlar sel sularına kapıldı...
İsrail'den bayram günü hain saldırı! Çok sayıda can kaybı var