Erdoğan Stoltenberg'le tokalaşmadı
Koronavirüse karşı tokalaşmayın önerisini bizzat uygulayanlardan biri de Cumhurbaşkanı Erdoğan. Erdoğan bunu Belçika'ya giderken havalimanında ve Stoltenberg'le olan buluşmasında gösterdi. Kimseyle tokalaşmadı. Akıllara, Erdoğan'ın Cuma Namazı'nda cemaate yaptığı konuşma geldi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Koronavirüs hassasiyetini Belçika ziyaretinde gösterdi. Önlemini Türkiye'den almaya başladı. Kendisini uğurlamaya gelen protokolden kimseyle tokalaşmadı. Heyettekileri eliyle selamladı, ardından da uçağına bindi.
Erdoğan, Brüksel'de de tedbiri elden bırakmadı. Kendisini karşılayan Türklere hitap ederken de uyarılarda bulundu.
Cumhurbaşkanı, yaptığı uyarıları bizzat uyguladı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile ortak açıklaması sonrası Stoltenberg'in elini sıkmadı.
Sağlık Bakanlığı virüse karşı uyarı afişleri basmıştı. O afişlerde tokalaşmayın, ellerinizi sık sık yıkayın gibi uyarılar var. Cuma namazı sırasında cemaate seslenen Erdoğan, "Öpüşmeyi, tokalaşmayı bir süre erteleyin" demişti.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Mahkumlarla poz, operasyonu ifşa... ABD, Kristi Noem'i konuşuyor: "Bakan mı fenomen mi?"
Biden'dan görevi devrettikten sonra kamuoyu önünde ilk açıklama: Trump'a "soygun" suçlaması...
Nükleer müzakereler... ABD'nin İran'a teklifi belli oldu: İsrail’i rahatsız eden yaklaşım...
İsraillilerin o ülkeye girişi yasaklandı! Karar Facebook'tan duyuruldu...
ABD’li yetkili Witkoff ve Putin arasında geçen ‘zorlu’ görüşme: Rus lider ‘kalıcı barış’ istiyor ama şartları var…