Başbakan Johnson'ın Rusya'ya girmesi yasaklandı
Ukrayna işgali nedeniyle batının yaptırım uyguladığı Moskova’dan karşı yaptırım hamlesi geldi. Rusya Dışişleri Bakanlığı, İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın Rusya'ya girişine yasak getirdiğini açıkladı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Rusya'dan İngiltere’ye yaptırım kararı geldi. Moskova İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın Rusya'ya girişini yasakladı. Rusya Dışişleri Bakanlığı, Boris Johnson'a getirilen yasağın yanında, İngiltere Dışişleri Bakanı Liz Truss, Savunma Bakanı Ben Wallace ve 10 hükümet üyesinin daha Rusya’ya girişlerinin yasaklandığını açıkladı.
Bakanlığın açıklamasında kararın, "İngiliz Hükümeti’nin benzeri görülmemiş düşmanca eylemi, özellikle üst düzey Rus yetkililere yönelik yaptırımlar göz önünde bulundurularak." alındığı ve listenin yakında genişletileceği de belirtildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Mahkumlarla poz, operasyonu ifşa... ABD, Kristi Noem'i konuşuyor: "Bakan mı fenomen mi?"
Biden'dan görevi devrettikten sonra kamuoyu önünde ilk açıklama: Trump'a "soygun" suçlaması...
Nükleer müzakereler... ABD'nin İran'a teklifi belli oldu: İsrail’i rahatsız eden yaklaşım...
İsraillilerin o ülkeye girişi yasaklandı! Karar Facebook'tan duyuruldu...
ABD’li yetkili Witkoff ve Putin arasında geçen ‘zorlu’ görüşme: Rus lider ‘kalıcı barış’ istiyor ama şartları var…