Azez'de yaşam normale döndü
Suriye'de iç savaş 10 yılı geride bırakırken, terörden arındırılan Azez'de hayat normale dönüyor. Yunus Emre Enstitüsü'nün düzenlediği festivalde çocuklar uçurtmalar uçurup gönüllerince eğlendi. Çocuklar ayrıca ülkelerinin normale dönmesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan destek istedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Savaşın çocukları bu kez uçurtma uçurdu. Şişme oyun parklarında, bilim atölyelerinde eğlendi tiyatro gösterileri ve konserlerle tanıştı.
Yunus Emre Enstitüsü terörden arındırılan Suriye’nin kuzeyindeki Azez ilçesinde savaşın çocuklar üzerindeki etkisini bir nebze de olsa azaltmak için bölgede uçurtma festivali düzenledi.
Festival alanında toplanan 600 Suriyeli çocuk çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlendi. Ülkelerindeki savaşın biran önce bitmesini isteyen çocuklar ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup da yazarak destek istedi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
10 bin yıl sonra ulu kurtlar yeniden hayatta! Nesli tükenmişti… Bilim insanları detayları açıkladı
Piyasalar kıpkırmızı! Trump ne yapmaya çalışıyor? Yunus Paksoy yazdı
HABER... Hayalleri suya düştü: Netanyahu'ya soğuk duş
İsrail terörü hız kesmiyor! 70 yaşındaki Filistinliyi döverek öldürdüler
Dünyanın en zengin şehirleri listesi belli oldu! Raporda Türkiye detayı: 40 bin 200 dolar milyoneri var…