hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    7 yaşındaki kız çocuğu tüyleri diken diken etti

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Amerikan Birinci Futbol Ligi'nde (MLS) bir maç öncesinde ABD Ulusal Marşını söyleyen 7 yaşındaki bir kız çocuğu, maç için gelen herkesi kendine hayran bıraktı. İsveçli yıldız futbolcu İbrahimovic tüm stadyumun ayakta alkışladığı kızı öven bir paylaşımda bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Daha 7 yaşında, ama sesiyle herkesi büyüledi. Küçük kız Amerikan Birinci Futbol Ligi'nde maç öncesi milli marşı seslendirdi, tüyler diken diken oldu.

    Los Angeles Galaxy ile Seattle Sounders'ın maçı için stadyumda toplanan kalabalık, küçük kıza hayran kaldı. Malea Emma, boyundan büyük sesiyle lLos Angeles Galaxy'de oynayan İsveçli yıldız futbolcu Zlatan İbramovic'i de etkiledi. İkili birlikte fotoğraf çekildi, İbramovic Emma'yı sosyal medya hesabında paylaştı. Performansın videosunun altına "maçın en değerli oyuncusu" diye not düştü.

    Emma'nın babası kızlarının daha konuşamazken bile şarkı söylediğini söylüyor. Tiyatroyu da seven 7 yaşındaki yetenek, daha önce reklamlarda da rol almış. En büyük hayaliyse bir gün ünlü şarkıcı Christina Aguilera'yla bir düet yapmak.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow