6 fil şelale havuzuna düşerek öldü
Tayland'da 6 fil, bir ulusal parkta bulunan şelalenin döküldüğü havuza düşerek öldü. Yetkililer, havuza önce 2 filin düştüğünü, daha sonra ise sürüden bazı fillerin onları kurtarmak için gittiğini duyurdu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Şelale havuzuna düşen arkadaşlarını kurtarmak için yardıma koştular ancak başaramadılar. Şelale havuzu 6 filin sonu oldu.
Üzücü olay, Tayland’ın başkenti Bangkok’ta bulunan bir Ulusal Park’ta meydana geldi. Şelale bölgesinde dolaşan fil sürüsünden 2 fil, şelalenin döküldüğü havuza düştü.
Tayland medyasına göre sürüdeki bazı filler, düşen fillerin yardımına gitti. Havuza düşen fillerin de arasında bulunduğu 6 fil hayatını kaybetti. 2 fil ise arama kurtarma ekiplerinin yardımı ile bulundukları alandan çıkarıldı.
Türkçe anlamı cehennemin düşüşü olan şelalede daha önce de benzer bir kaza yaşanmıştı. 1992 yılında bölgede gezen 8 fil, yine aynı şelale havuzuna düşerek ölmüştü.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Mahkumlarla poz, operasyonu ifşa... ABD, Kristi Noem'i konuşuyor: "Bakan mı fenomen mi?"
Biden'dan görevi devrettikten sonra kamuoyu önünde ilk açıklama: Trump'a "soygun" suçlaması...
Nükleer müzakereler... ABD'nin İran'a teklifi belli oldu: İsrail’i rahatsız eden yaklaşım...
İsraillilerin o ülkeye girişi yasaklandı! Karar Facebook'tan duyuruldu...
ABD’li yetkili Witkoff ve Putin arasında geçen ‘zorlu’ görüşme: Rus lider ‘kalıcı barış’ istiyor ama şartları var…