20 yıl hapsin ardından aklandı! 4 çocuğunu ölümünden yargılanmıştı
4 çocuğunu öldürmekle suçlanan ve 30 yıl hapis cezası alan Avustralyalı anne aklandı. 20 yıldır hapiste olan Avustralyalı anne ülkenin en kötü seri katili olarak adlandırılıyordu.
20 yılı yanlış bir kararla heba oldu. 4 çocuğunu boğarak öldürmekle suçlanan anne 55 yaşındaki Kathleen Folbigg 2003'te 30 yıl hapis cezasıyla cezalandırıldı.
YANLIŞ KARAR 20 YILA MAL OLDU
Çocuklarının acısını yaşarken cezaevine atılan anne yıllarca suçsuz olduğunu savundu.
2018'de ortaya çıkan yeni bir yöntem, Folbigg'in çocuklarında Calm2 genetiğinin olduğunu ve bu nedenle yaşayamadıklarını ortaya koydu. 2023'e kadar süren davaların ardından Follbigg aklandı. "Son 20 yıldır hapisteyim, hep çocuklarımı düşündüm ve her zaman düşüneceğim."
AVUSTRALYALI ANNE ÇOCUKLARINI ÖLDÜRMEKTEN MAHKUMDU
Flobigg, Avustralya'nın en kötü seri katili olarak anılıyordu. İlk çocuğu 1989 yılında doğumundan 19 gün sonra ölmüştü. İkinci çocuğu 8 aylıkken, üçüncü çocuğu 10 aylıkken ve 4. çocuğu ise 2 yaşındayken ölmüştü.
Avukatı, Avustralya'nın çocuklarını ardı ardına kaybeden kadının yaşadıklarına tepki gösterdi.
"Devlet, Kathleen Folbigg'e hayal bile edilemeyecek bir şey yaptı. Dört çocuğunu kaybettiğinde onu hapse attılar. Bu trajik bir hikaye. Ancak Kathleen, sistemdeki daha geniş bir sorunun bir örneğidir."
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Nostradamus'un Papa kehaneti! Bugünü asırlar önce öngördü mü? Şifreli satırlarda "yeni papa" ipuçları...
Fizikçiler Zamanı Ölçmenin Yepyeni Bir Yöntemini Keşfetti!
23 Nisan Çocuk Şenliği Moskova’da Coşkuyla Kutlandı
Papa Francis’in ölümüyle akıllardaki 2 soru: PAPALIK NASIL ORTAYA ÇIKTI? 1 KM KARELİK DEVLET VATİKAN BUGÜNE NASIL GELDİ?
SON DAKİKA... Papa Francis hayatını kaybetti! İşte yerine geçecek muhtemel isimler