Youtube'un kapatılmasına CHP'den tepki

Youtube'un, TİB tarafından kapatılmasına tepki gösteren CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, "Seçime üç gün kala, yasaklar vaad eden bir hükümetle karşı karşıyayız" dedi. CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce de, "Şu an itibari ile Youtube'a da yasak gelmiş. Gelsin. Bir şey söyleyeyim mi? Bunlar belli, bu korkuyor kendinden. Neyi varsa artık bilmiyoruz" dedi.
Yerel seçim çalışmaları kapsamında İstanbul'da esnafları ziyaret eden Tekin, bu sırada Youtube'un kapatıldığı bilgisini aldı.
Tekin, basına yaptığı açıklamada "Böyle bir rezalet daha görülmemiştir. Sosyal paylaşım sitelerini düşman olarak gören ve buraları kapatmayı (Diz çöktürdük) diye anlatan akıl sağlığını toptan kaybetmiş bir hükümetle karşı karşıyayız" ifadesini kullandı.
CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce de, "Şu an itibari ile Youtube'a da yasak gelmiş. Gelsin. Bir şey söyleyeyim mi? Bunlar belli, bu korkuyor kendinden. Neyi varsa artık bilmiyoruz" dedi.
İnce, Mudanya Mütareke Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti. Youtube'a erişimin engellenmesine değinen İnce, şöyle konuştu: "Şu an itibari ile youtube'a da yasak gelmiş. Gelsin. Bir şey söyleyeyim mi? Bunlar belli, bu korkuyor kendinden. Neyi varsa artık bilmiyoruz. Korkuyor ama hiç fark etmez. Youtube'u yasaklasın, Facebook'u, Twitter'i yasaklasın hiç fark etmez. Mektup yazarız mektup. Eskiden olduğu gibi, mektup yazarız hırsızlıkları. Mektubu da engelledi, posta güvercini kullanırız. Onu da engelledi dumanla haberleşiriz, yine de anlaşırız. Bu yasaklarla nereye kadar gidecek. Bu, artık kendi derdine düşmüş bir adam."
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: Resimli, Anlamlı, Yazılı, Posterli 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajları!
İSTANBUL'DA DEV ELEKTRİK KESİNTİSİ: Tam 60 Bölgede Elektrikler Yok! İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ - AYEDAŞ Elektrik Kesintisi Sorgulama
Sahte fatura davasında karar çıktı: Engin Polat ve babası Sezgin Polat'a 5 yıl 2 ay hapis cezası verildi
KKTC Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi, 3 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacak
HABER... Endişe veren görüntü! 20 yıl sonra yine aynı bölge