hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yarın aile hekimliği ve sağlık ocakları açık mı? Bütün aile hekimleri 20 Haziran 2024 Perşembe günü çalışıyor mu?

    Yarın aile hekimliği ve sağlık ocakları açık mı Bütün aile hekimleri 20 Haziran 2024 Perşembe günü çalışıyor mu
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Birçok vatandaş 'Bayram sonrası ilk gün sağlık ocakları kapalı mı, açık mı?'' sorusuna yanıt arıyor. 2024 Kurban Bayramının birinci günü bu yıl 16 Haziran Pazar gününe denk gelmişti. 20 Haziran itibarıyla bayram tatili sona erdi. Kamu kurumlarında idari tatil 9 gün olmuştu. İnsanlar perşembe sabahı aile hekimliği ve sağlık ocaklarının çalışma saatlerini sorguluyor. Peki ama hastaneler, sağlık ocakları ve aile hekimliği açık mı? İşte aile hekimliği açık mı sorusunun yanıtı...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kurban Bayramı'nda birçok kamu kuruluşu tatildi. Bugünden itibaren aile hekimliği ve sağlık ocaklarının çalışma saatleri araştırılıyor. İslam dünyasının ikinci dini bayramı olarak bilinen Kurban Bayramı, bu sene haziran ayına denk gelmişti. Birinci günü 16 Haziran'da idrak edilecek olan bayram 19'unda sona erdi. Özellikle Kurban Bayramı'nın 1. 2. ve 3. günü aile hekimliği ve sağlık ocaklarının açılış kapanış saatleri epey sorgulanmıştı. Bugün ise aile hekimliği ve sağlık ocakları çalışıyor mu? sorusu araştırılıyor. Peki, aile hekimliği ve sağlık ocakları kapalı mı, açılış-kapanış saatleri nedir?

    Aile hekimliği ve sağlık ocakları yarın açık mı?

    Bayram günlerinde sağlık ocakları hizmet veremeyecek. Sağlık ocaklarında muayene veya aşı randevusu alanların randevularını bayram sonrasına ertelemeleri gerekecek.
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow