"Yanlış iğne öldürdü" iddiası

Gaziantep'te yanlış iğne sonucu öldüğü iddia edilen kadının yakınları hastaneyi birbirine kattı. Acil servesin camlarını kıran grup, polis ve jandarmanın müdahalesiyle dağıtıldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Olay dün akşam saatlerinde Nurdağı Devlet Hastanesi'nde yaşandı. 3 çocuk annesi gülcan karabacak, baş ağrısı ve bademciklerindeki rahatsızlık nedeniyle eşi tarafından hastaneye götürüldü.
İddiaya göre, acil serviste yapılan igneden 10 dakika sonra fenalaşan kadın başka bir hastaneye sevk edilmek istenirken hayatını kaybetti.
23 yaşındaki kadının ölüm haberini alan yakınları devlet hastanesi önünde toplandı.
Öfkeli kalabalık, yanlış iğne yapıldığı iddiasıyla hastanenin camlarını ve acil servisteki malzemeleri kırdı. Yaşanan arbede üzerine olay yerine polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Güvenlik güçlerinin müdahalesiyle grup dağıtıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Park halindeki araçtaki yangının nedeni havai fişek çıktı
Sahte 'deprem uyarı' uygulamalarına dikkat
Beşiktaş'ta Trafik Tartışması Facia ile Sonuçlandı: Motosikletli Genç Hayatını Kaybetti
Kocaeli'de korkunç kaza! Bariyerlere ok gibi saplandı: 2 ölü
Beşiktaş’ta gece kulübüne kurşun yağdıran saldırgan: '5 bin liralık hesabı 25 bin lira olarak istediler'