Yanı başlarında cansız yatan adama aldırmadan para çektiler
Gaziantep'te evinin penceresinden düşerek beton zemine çakılan 91 yaşındaki adam hayatını kaybetti. Yaşlı adamın cesedinin kaldırılması için cenaze aracı beklenmeye başladı. Bu sırada, yanı başlarında cansız halde bir insanın yatmasına aldırmadan birkaç metre ötedeki ATM'den para çekmeye devam edenler de vardı.
Haberin Devamı
4. kattan düştü
/

Gaziantep'in Şahitkamil ilçesi Fevzi Çakmak bulvarında bulunan 6 katlı apartmanın 4'üncü katında bakıcısıyla birlikte yaşayan 91 yaşındaki Mehmet Hıdır Kuzudişli, dengesini kaybetmesi sonucu pencereden düşerek, beton zemine çakıldı.
Olay yerinde öldü
/

Olayın ardından polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi, ancak Kuzudişli'nin düşüğünde öldüğü belirlendi.
Haberin Devamı
Cenaze aracı bekleniyordu
/

Üzeri örtülen Kuzudişli'nin cenazesinin kaldırılması için cenaze aracı beklendi. Bazı vatandaşların, bir ATM'nin hemen önüne düşen adamın cansız bedenine rağmen para çekmeleri dikkat çekti.
Adli Tıp'a kaldırıldı
/

Öte yandan Kuzudişli'nin cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.