hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Whatsapp çöktü mü? Mesajlar neden gitmiyor? WhatsApp'a erişim sorunu...

    Whatsapp çöktü mü Mesajlar neden gitmiyor WhatsAppa erişim sorunu...
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Bugün kullanıcılar, dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp'ta erişim sorunları yaşadıklarını bildiriyorlar. Hem mobil hem de masaüstü platformlarda mesaj gönderme ve alma konusunda sıkıntılar yaşandığı belirtiliyor. Peki, WhatsApp neden çöktü? İşte detaylar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Son dakika haberine göre dünya çapında en çok kullanılan mesajlaşma uygulamasına erişimde sorun yaşandı. Birçok kullanıcı, sosyal medya platformları üzerinden WhatsApp'ın çöktüğüne dair şikayetlerini dile getirdi. Kullanıcılar, mesajların iletilmemesi, uygulamanın açılmaması veya bağlantı hataları gibi problemler yaşadıklarını ifade ettiler. Özellikle yoğun kullanım saatlerinde bu tür sorunlar daha belirgin hale geldi. WhatsApp, geçmişte de benzer erişim sorunlarıyla gündeme gelmişti. Genellikle sunucu tarafında yaşanan teknik arızalar veya global çapta yaşanan internet kesintileri bu tür sorunlara yol açabiliyor. Bu tür durumlarda, WhatsApp gibi geniş kullanıcı kitlesine sahip uygulamalarda erişim sorunları kısa sürede çözüme kavuşturuluyor.

    WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ?

    Popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp bugün erişim sorunu ile gündeme geldi. 30 Mayıs tarihinde kullanıcılar Whatsap girişlerinde yaşanan sorunun yanı sıra mesaj atma ve fotoğraf yollamada da zorluk yaşadı. WhatsApp uygulamasını kullanan vatandaşlar, mobil cihazlarda “Bağlanıyor…” yazısıyla, bilgisayarlarda ise “Bilgisayar bağlı değil” uyarısıyla karşılaştı. Şu anda yaşanan erişim sorunu hakkında META'dan herhangi bir açıklama gelmedi.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow