hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Video | Seçil Erzan davasında Terim ilk kez ifade verdi

    KAYNAKCNN TÜRK

    Seçil Erzan davasının futbol camiasında yankıları sürerken, davada yeni bir gelişme oldu. Teknik direktör Fatih Terim, ilk kez ifade verdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yüksek karlı fon vaadiyle futbol dünyasını hedef almış, çok sayıda kişiyi dolandırmıştı. Seçil Erzan davasında, teknik direktör Fatih Terim ilk kez ifade verdi.

    BBB Türkçe'nin haberine göre Muğla'nın Bodrum ilçesinde hakim karşısına çıkan Terim, Hakan Ateş'le Galatasaray Teknik Direktörüyken Şampiyonlar Ligi seyahati dönüşünde tanıştığını söyledi. Ateş'in ısrarı bazı hesaplarını bankaya taşıdığını söyledi. "Bu olaylardan sonra kendisiyle hiçbir ilişkim kalmamıştır.” dedi.

    Terim savunmasında Seçil Erzan'la 2016 veya 2017'de Florya şubesine müdür olunca tanıştıklarını belirtti.

    Video | Seçil Erzan davasında Terim ilk kez ifade verdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Terim Seçil Erzan'ın başkalarını tuzağa çekmek için kendi adını kullandığını çok sonradan öğrendiğini dile getirdi. Davada 30'dan fazla müşteki bulunduğunu, bunların arasında tanımadığı kişiler olduğunu vurguladı. Merak edilen bir diğer husussa, dolandırılan Emre Belözoğlu ve Arda Turan'a tavsiye verip vermediğiydi.

    Fatih terim, banka müdürüne güvendiğini, parasının ve itibarının kullanıldığını söyledi. "70 yaşımdayım, bunca yıldır en iyi öğrendiğim husus şudur: gerçeklerin yenemeyeceği yalan, tuzak, karalama yoktur" ifadelerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow