hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Video Haber | Yıkım esnasında bina iş makinesinin üzerine çöktü

    KAYNAKAA

    Deprem bölgesinde yeniden inşa çalışmaları sürerken, bir yandan da hasarlı binaların yıkımı devam ediyor. Kahramanmaraş'ın merkez Dulkadiroğlu ilçesinde yıkım sırasında çöken bina iş makinesinin üzerine devrildi. Operatörü kurtarmak için herkes seferber oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Deprem bölgesinde ağır hasarlı binaların yıkımı sürerken, yürekleri ağza getiren bir kaza oldu. Hasarlı bina iş makinesinin üzerine devrildi.

    Yıkımın adresi Dulkadiroğlu ilçesiydi. Vezir Hoca Bulvarı'ndaki bina 7,7 ve 7,8'lik depremlerinde ağır hasar almıştı. Binanın yıkılması kararlaştırıldı. İş makineleri binaya giderek yıkıma başladı.

    Video Haber | Yıkım esnasında bina iş makinesinin üzerine çöktü

    Çalışmalar sırasında bina iş makinasının üzerine çöktü. İş makinası ve operatörü adeta enkaza gömdü. Ekipler hemen bölgeye sevk edildi. Molozların altına kalan iş makinası operatörü Hasan Ümmihani'yi kurtarmak için zamanla yarışıldı.

    Ümmihani'yi kurtaran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri oldu. Sıkıştığı yerden kurtarılan yaralı operatör, Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgiliyse soruşturma başlatıldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow