hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Video Haber| Özgür Özel'den ''Vuruldu'' iddialarına yanıt!

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    KAYNAKCNN TÜRK

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, silahla ayağından vurulduğu iddiasına tepki gösterdi. O iddiayı gündeme getirenlere, “buyursunlar, röntgeni incelesinler, kurşun mu varmış, kırık mı?" sözleriyle yanıt verdi. Ayak parmağının bir ev kazasında kırıldığını vurguladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "KURŞUN MU VARMIŞ KIRIK MI, RÖNTGENE BAKSINLAR"

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in bir ev kazasında ayak parmağını kırdığı belirtilmişti. Fakat kırık olmadığı, Özel'in Ankara'da bir restoranda ateş edilerek silahla vurulduğu iddiası gündeme geldi. Özgür Özel o iddialara, “buyursunlar, röntgeni incelesinler, kurşun mu varmış, kırık mı" sözleriyle yanıt verdi.

    Halk TV’ye konuşan Özgür Özel, Manisa’da evinde merdivenden düştüğünü, o an sol ayağındaki parmağının kırıldığını anlattı. O kaza sonrası Ankara’ya geldiğini, film çektirdiğini söyledi. Ayağından silahla vurulduğu iddiasını ortaya atanlara ve yayanlara ise tepki gösterdi.

    “ÇATLAKLA KIRIK ARASI, KENDİ KENDİNE İYİLEŞECEK”

    Özel, "E-devlet’te, sağlık sisteminde filmler var. Devlet de bakabilir, isteyen doktor da" dedi. Özellikle parti içi muhalif olanları eleştiren Özel, "Kendisini muhalif ve Atatürkçü olarak sayan ve FETÖ'cülerin peşinden koşan arkadaşlara diyorum ki, 'buyursunlar, Ankara’dayım, gelsinler, birlikte inceleyelim röntgeni. Ya da doktor bulsunlar, röntgeni incelesinler, kurşun mu varmış, kırık mı" ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Özel, ayağının son durumu ile ilgili, “çatlakla kırık arası. Kendi kendine iyileşecek” bilgisini paylaştı. İnce alçı yapıldığını, 5 gün sonra alçının çıkartılacağını söyledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow