hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Video Haber | Kayıp Narin'den günlerdir iz yok

    KAYNAKCNN TÜRK

    Diyarbakır'da yaşayan 8 yaşındaki Narin Güran'dan 21 Ağustos'tan beri haber alınamıyor. Devam eden arama çalışmalarındaysa Narin'in evinin yakınlarında kan lekesine rastlanmıştı. Kan lekesinin de Narin Güran'a ait olmadığı ortaya çıktı. Acılı ailenin düşüncesiyse kızlarının kaçırıldığı yönünde. Detaylar haberimizde.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bulunan kan lekeleri, kameralara yansıyan son görüntüleri. Acaba bir iz bulundu mu diye düşündürdü. Kaybolan Narin için tüm ekipler seferber oldu.

    Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde yaşayan 8 yaşındaki Narin Güran, 21 Ağustos Çarşamba günü evden çıkmıştı. Kur’an kursuna gitmekti tüm isteği. Ama 8 yaşındaki Güran, bir daha eve geri dönmedi. Olaydan kısa bir süre sonra Narin'e ait olduğu düşünülen bir terlik bulundu. Ancak yapılan inceleme sonrası terliğin Narin'e ait olmadığı belirlendi.

    Video Haber | Kayıp Narinden günlerdir iz yok

    Çalışmalar yoğunlaştırıldı. 8 yaşındaki Narin'in kaybolmadan önceki son görüntüsü de ortaya çıktı. Görüntülerde Narin’in 4 arkadaşıyla yürüdüğü, ardından da ayrılarak tepe yolunu kullanıp eve doğru gittiği anlar yer aldı.

    Görüntülerin ardından 8 yaşındaki Narin'in evine 20 metre yakınındaki kayalıklarda kan lekelerine rastlandı. Olay yeri ekipleri bölgeye yönlendirilerek çalışma başlattı. Narin Güran'ın bulunmasına yardımcı olacağı düşünülen kan izleri de ona ait değildi. Haberi Diyarbakır Valiliği duyurdu. Yazılı açıklamada Diyarbakır Valiliği, lekelerin küçük Narin'e ait olmadığı ifade edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Video Haber | Kayıp Narinden günlerdir iz yok

    Günlerdir süren arama çalışmaları ilk günkü olduğu gibi sürüyor. Şu zamana kadar 12 bin 550 araç kontrol edildi, Narin’in kaybolduğu saatlerde yoldan geçtiği tespit edilen yaklaşık 150 araç da sorgulandı. Evlerde aramalar yapıldı, Narin'in acılı ailesi ise kaçılma şüphesiyle kızlarından gelecek haberi bekliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow