hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Video Haber | Emekli cinayet polisi canlı yayında anlattı: Çocuk kayıplarında kritik sürece işaret etti! Kayıp Narin ile ilgili son dakika haberleri! Narin Bulundu mu?

    KAYNAKCNN TÜRK

    Narin son dakika haberi... Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın yaşıyor olma ihtimali var mı? Narin bulundu mu? Nasıl 80 metre mesafede sırra kadem bastı? Sorguya alınan Güran ailesi ne biliyor? Detayları CNN TÜRK Muhabiri Serdar Er ve Emekli Cinayet Masası Polisi Savaş Kurtbaba aktardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Emekli Cinayet Masası Polisi Savaş Kurtbaba şu ifadeleri kullandı;

    Kayıplar için bizim belirlediğimiz süre 2 ila 5 gün arasındadır özellikle çocuklar için. Ancak 5 günü geçtikten sonra senaryo kötüleşmeye başlayabiliyor. Olayın yaşandığı yer yaklaşık 100 metre karelik bir alan. Herkes birbiri ile akraba. Babanın anlattığı çocuğunun çok zeki olduğunu söylüyor. Annesi de diyor ki; kızımın tanımadığı biri elini tutsa bağırır.

    Bir araçla kaçırılma ihtimalini eledim. Yürüme yönü ve bölgedeki fiziki şartları göz önüne aldığımız takdirde. 2004 yılında diş izinden cinayet çözen ilk polisim. Burada kalıpların alınıp incelenme süreçleri var. Bu olayda da benzer süreçler ilerleyebilir.

    100 metrekarelik alanda bu çocuğu yanına kim alabilir, tanıdığı biri alabilir. Diş izi bozulmuş olabilir. Herkesin diş izi farklıdır, aynı parmak izi gibi. Isırma olduğunda diş dokusu deri altına geçebiliyor. Bu çocuğu İstanbul’a diş izi için yolladılar bence. Bu da sonuç vermedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow