hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Video Haber | Dilan Polat tahliye olacak mı?

    KAYNAKCNN TÜRK

    Dilan Polat’ın tahliyesine ilişkin mahkeme kararını verdi. Nöbetçi mahkemenin 24 saati aşan değerlendirmesinde “görevsizlik” kararı çıktı. İtiraz yeniden değerlendirilmek üzere 4. Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderilecek. Polat çiftinin avukatı, süreci CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz ile kameraman Caner Emre Kınacı’ya anlattı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tutuklanması, cezaevi günleri. Her şeyiyle gündem oldu. Cezaevinde 8 buçuk ayı geride bırakan Dilan Polat ile ilgili şimdi de tahliye edilip edilmeyeceği gündemde.

    Dilan Polat’ın tutukluluk durumuna ilişkin 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nin bir buçuk gün süren değerlendirmesi tamamlandı. Dosyanın yetki alanı dışında kaldığı gerekçesiyle iade edildi. Dilan Polat’ın tutukluluk değerlendirmesi şimdi bir başka mahkemede yapılacak.

    Video Haber | Dilan Polat tahliye olacak mı

    Polat ailesinin avukatı Sevinç Horoz, “5. Ağır Ceza Mahkemesi dün ve bugün yapmış olduğu değerlendirmesinde aslında bunun 4. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından değerlendirilmesi kararını verdi” ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Video Haber | Dilan Polat tahliye olacak mı

    Polat’ı her hafta cezaevinde ziyaret ediyorsunuz, Dilan Polat şu an herkesin sosyal medyaya tanıdığı Dilan Polat mı?

    “Elbette değil şu an sağlık sorunları hem fiziksel hem ruhsal olarak çok ağır noktalara varmış durumda. Müvekkilim şu an iyi değil.”

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow