hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Video | Dilan Polat'ın tahliye talebine ret

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    KAYNAKCNN TÜRK

    Yaklaşık bir yıldır cezaevinde bulunan tutuklu fenomen Dilan Polat'ın tahliyesine ilişkin talep bir kez daha reddedildi. Polat için son sözü ise 9 Ağustos'ta yapılacak tutukluluk değerlendirmesinde mahkeme heyeti söyleyecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kara para aklama, vergi kaçakçılığı, yasa dışı bahis. Aylardır işte bu suçlamalarla cezaevinde bulunan fenomen Dilan Polat'ın tahliye umudu bir kez daha suya düştü.

    Video | Dilan Polatın tahliye talebine ret

    Güzellik merkezleri sahibi, sosyal medya fenomeni Dilan Polat kasım ayından bu yana Marmara Cezaevi’nde. Daha önce psikolojik sorunlar, sağlık sorunları gibi gerekçelerle Polat'ın tahliyesini talep eden avukatları bir kez daha mahkemeye dilekçe sundu. Sunulan dilekçede Dilan Polat'ı adli kontrol şartlarının herhangi biri uygulanarak tahliye edilmesi talep edildi. Mahkeme heyeti o talebi Polat'ın "kaçma şüphesi" bulunduğu gerekçesiyle reddetti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Video | Dilan Polatın tahliye talebine ret

    Dilan Polat’ın tutuksuz yargılanıp yargılanmamasına ilişkin kararı ise mahkeme verecek. Tutukluluk incelemesinde Dilan Polat’ın tutuksuz yargılanıp yargılanmayacağı netleşecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow