VİDEO | Arnavutköy'de ani manevra yapan otomobil kazaya neden oldu
İstanbul Arnavutköy'de otoyolda ilerleyen araç, emniyet şeridinde duran otomobile çarpmamak için ani manevra yaptı. Bu sırada önde ilerleyen kamyonete vuran araç, kamyonetin yoldan çıkarak devrilmesine neden oldu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Kaza, dün öğle saatlerinde Habipler Yolu'nda meydana geldi. Kapalı kasa kamyonetin yolda ilerlediği sırada arkadan gelen otomobilin sürücüsü emniyet şeridinde duran otomobile çarpmamak için sol şeride manevra yaptı.
Ani menavra sırasında otomobil önce öndeki kamyonete ardından yanında ilerleyen başka bir araca çarparak kazaya neden oldu. Kapalı kasa kamyonet yoldan çıkarak devrilirken, kazaya neden olan sürücü olay yerinden hızla kaçtı. O anlar başka bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Türkiye, NATO Amfibi Görev Kuvveti Komutanlığı Öncesi Güç Gösterisi Yapıyor
SİVAS OTOBÜS KAZASI ÖLÜ YARALI SAYISI: Sivas yolcu otobüsü kazasında ölenlerin kimlikleri belli oldu mu?
İstanbul, Bağcılar'da kimlik kontrolü yapan bekçilere silahlı saldırı: 1 bekçi ağır yaralı
Son Dakika Kaza Haberi... Sivas'ta yolcu otobüsü devrildi: Ölü ve yaralılar var!
Park etmek istediği otomobille bahçeye düştü