hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Uyuşturucu operasyonunda 3 kişi serbest

    Uyuşturucu operasyonunda 3 kişi serbest
    expand

    İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alınan 19 şüpheliden 16'sı tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi. Dizi oyuncusu K.E. ile eşi J.E'nin de aralarında bulunduğu 3 kişi ise savcılıkça serbest bırakıldı.

    Gözaltında tutuldukları İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirilen 19 şüphelinin, soruşturmayı yürüten özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı Hakan Karaali tarafından ifadesi alındı.

    Savcı Karaali, 19 kişiden 16'sını tutuklanması istemiyle İstanbul nöbetçi sorgu hakimliğine sevk etti. Aralarında dizi oyuncusu K.E. ve eşi J.E'nin de olduğu 3 kişi ise serbest bırakıldı.

    Dizi oyuncusu K.E, adliye çıkışında gazetecilerin soruları üzerine, "Adalet yerini buldu" dedi.

    K.E. gazetecilere hitaben, "Sizin yapmış olduğunuz haberlerin yanlış olduğunu adalet tespit etti" ifadesini kullandı.

    Narkotik polisinin, 2 gün önce sokak satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda, dizi oyuncusu K.E. ve eşi J.E'nin de aralarında bulunduğu 19 şüpheli gözaltına alınmıştı.

    Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda toplam 6 kilogram eroin, 4 kilogram esrar, bir miktar kokain, enjektör, uyuşturucu haplar, terazi ve bir miktar para ele geçirildiği belirtilmişti.

    Dizi oyuncusu K.E'nin Cihangir'deki evinde yapılan aramada da bir miktar uyuşturucu ele geçirildiği öne sürülmüştü.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow