Türkiye'nin Katar ve Güney Afrika Büyükelçileri değişti

Türkiye Katar ve Güney Afrika'daki büyükelçilerini değiştirdi. Bu ülkelerde görevli büyükelçiler merkeze çekilirken, Cidde Başkonsolosu Fikret Özer Katar'a, merkezde görevli Genel Müdür Yardımcısı Elçi Elif Çomoğlu Ülgen Güney Afrika'ya büyükelçi atandı.
Türkiye; Katar ve Güney Afrika'daki büyükelçilerini merkeze çekerek, Cidde Başkonsolosu Fikret Özer'i Katar'a, merkezde görevli Genel Müdür Yardımcısı Elçi Elif Çomoğlu Ülgen'i ise Güney Afrika'ya büyükelçi atadı.
Büyükelçi Ökem İsrail Basınına ilk kez konuştu
Bazı büyükelçilerin merkeze alınması, bazı büyükelçiliklere de atama yapılmasına ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.
Bakanlığın 30 Kasım tarihli yazısı üzerine 12 Aralık tarihinde alınan karara göre, Güney Afrika Cumhuriyeti nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Kaan Esener merkezde görevlendirildi.
Merkezde görevli Genel Müdür Yardımcısı Elçi Elif Çomoğlu Ülgen, Güney Afrika Cumhuriyeti nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi olarak atandı.
Katar nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Ahmet Demirok merkezde görevlendirilirken, Cidde Başkonsolosu Fikret Özer ise Katar nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi olarak tayin edildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
HABER... Sırrı Süreyya Önder'in sağlık durumu nasıl? Doktoru olumlu gelişmeyi paylaştı: Kızına tepki verdi
Sırrı Süreyya Önder: Kamyon şoförlüğü de yaptı çıraklık da! İşçi, yazar, sinemacı...
HABER... Nabzı 2 kez durdu: Ameliyatı 12 saat sürdü! Sırrın Süreyya Önder yoğun bakımda
Uzman isimler incelemelerde bulundu! Kabus geri mi dönüyor?
19 yıl önce ailesiyle gittiği piknikte kaybolmuştu... Yapay zeka ile canlandırılan fotoğrafıyla arıyorlar