hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Türkiye'de 2017'nin ilk bebeği Malatyalı Umut Kayra oldu

    Türkiyede 2017nin ilk bebeği Malatyalı Umut Kayra oldu
    expand

    Yeni yılda Türkiye'de doğan ilk bebek Umut Kayra 00.07 sularında özel bir hastanede yapılan doğum ile dünyaya geldi. Malatya'da gerçekleştirilen doğumun ardından minik bebeğin sağlık durumunun oldukça iyi olduğu öğrenildi. 2 kilo 600 gram olarak doğan Umut Kayra'nın annesi de yeni yılın kendilerine uğurlu geldiğini ifade etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye'de 2017'nin ilk bebeği Malatya'da dünyaya gelen Umut Kayra oldu. Minik bebeğin doğumunun ardından ailesi yeni yıla mutlu girdiklerini dile getirdi.

    Doğum için özel bir hastaneye kaldırılan Yeliz Gümüş, saat 00.07'de erkek bir bebek dünyaya getirdi. Sağlıklı olduğu belirtilen, 2 kilo 600 gram ağırlığındaki bebeği Umut Kayra ismi verildi.

    Üçüncü bebeğini kucağına almanın sevincini yaşayan anne Yeliz Gümüş, 2017 yılının ilk bebeği olması nedeniyle ayrı bir sevinç duyduklarını söyledi. Gümüş 2016 yılının kendilerine uğurlu geldiğini ifade ederek, “Yeni yıl Umut’la birlikte geldi. 2017 yılı da inşallah mutlu bir şekilde devam eder” diye konuştu.

    Baba Resul Ekrem Gümüş ise yeni yıla mutlu bir şekilde girdiklerini belirterek “Üçüncü çocuğumuz, mutluyuz. Allah herkese nasip etsin” dedi.

    Türkiyede 2017nin ilk bebeği Malatyalı Umut Kayra oldu

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow