TSK'dan Menbiç'te 15'inci devriye

TSK ve ABD Silahlı Kuvvetleri unsurları, Fırat Kalkanı Harekat alanıyla Menbiç arasındaki hatta 15'inci koordineli/bağımsız devriye görevini yaptı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Türk Silahlı Kuvvetleri ve ABD Silahlı Kuvvetleri unsurları tarafından Fırat Kalkanı Harekât alanı ile Münbiç arasında kalan hatta 16 Temmuz 2018’de 15’inci koordineli/bağımsız devriye faaliyeti gerçekleştirildi.
Konuyla ilgili TSK’dan yapılan açıklamada, "Türk Silahlı Kuvvetleri ve ABD Silahlı Kuvvetleri unsurları tarafından Fırat Kalkanı Harekât alanı ile Münbiç arasında kalan hatta 16 Temmuz 2018’de 15’inci koordineli/bağımsız devriye faaliyeti icra edilmiştir" denildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Uzman isimler incelemelerde bulundu! Kabus geri mi dönüyor?
19 yıl önce ailesiyle gittiği piknikte kaybolmuştu... Yapay zeka ile canlandırılan fotoğrafıyla arıyorlar
Şehide veda! Gözyaşlarıyla toprağa verildi
Sanal Medyada Fenomen Oldu, Şimdi Satışta: 'Ormandaki Yalnız Ev' Yeni Hikayesini Bekliyor!
HABER... Kanlı Hesaplaşma: Sanal Medyada Başladı, Sokakta Son Buldu