TSK kuşattı, ilk 'şehir savaşı' başlıyor
Başta Raco, Cinderes ve Şeyh Hadid olmak üzere terör örgütü PKK- YPG işgalindeki dağlık kesimi tamamen temizlemek isteyen Mehmetçik ve ÖSO’nun, ‘ilk şehir savaşı’ niteliğinde olacak harekâtı bugün başlatması bekleniyor. Afrin’in Hatay tarafındaki batı cephesi de bugünden itibaren hareketlenecek.
Haberin Devamı
/

Yeni Şafak'ın haberine göre başta Raco, Cinderes ve Şeyh Hadid olmak üzere PKK - YPG işgalindeki dağlık kesimi tamamen temizlemek isteyen Mehmetçik ve ÖSO’nun, ‘ilk şehir savaşı’ niteliğinde olacak harekâtı bugün başlatması bekleniyor.
/

Ali Bekki köyü ve 740 numaralı tepeyi önceki gün ele geçiren güvenlik güçleri, kritik Raco beldesini her yandan kuşattı.
Haberin Devamı
/

Raco’nun ardından sırada Cinderes ve Şeyh Hadid beldeleri var.
/

Savaş uçakları dün günboyu Raco ve Cinderes beldelerinde örgüte ait sığınak ve mevzileri vurdu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Ayrıca mini insansız hava araçları ‘uçangöz’lerle keşif faaliyeti devam ediyor.
/

Cinderes, Afrin’e uzanan düz vadi olması açısından Zeytin Dalı Harekâtı’nın ilerleyen safhaları için önem taşıyor.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Yine kuzeyde kuşatma altında bulunan Bülbül beldesinin de önümüzdeki günlerde alınmasıyla birlikte PKK, sınır hattında işgal ettiği bütün noktaları kaybetmiş olacak.
/

Son operasyon ise Afrin kent merkezine yönelik gerçekleştirilecek.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Türk Silahlı Kuvvetleri ve ÖSO dün stratejik öneme sahip Burseya Dağı'nı ele geçirmişti.
/

Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

/

Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

/

Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

/

Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Burseya böyle ele geçirildi
Suriye'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda, stratejik önemdeki Burseya Dağı ve çevresindeki tüneller artık TSK ve ÖSO'nun elinde. TSK ve ÖSO unsurlarının terör örgütü PKK/PYD mensupları ile çatışma anına ait ilk görüntüler yayınlandı. Kritik önemdeki Burseya Dağı işte böyle ele geçirildi.