hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    TOKİ Tuzla kurası canlı yayını devam ediyor! TOKİ kura sonuçları cnnturk.com'da...

    TOKİ Tuzla kurası canlı yayını devam ediyor TOKİ kura sonuçları cnnturk.comda...
    expand

    TOKİ Tuzla kura çekimi başladı! Çekiliş TOKİ’nin resmi Facebook sayfası üzerinden de canlı olarak yayınlanıyor. Öte yandan geçtiğimiz hafta ise Başakşehir, Kayabaşı, Ayazma ve Silivri kuraları çekilmiş sonuçlar açıklanmıştı. Gözler ise TOKİ Tuzla kura çekilişi sonuçlarında… İşte TOKİ kura sonuçları ve canlı yayın sayfası…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Toplu Konut İdaresi – TOKİ Tuzla 500 konut projesi için geri sayım başladı. Kura çekilişi TOKİ’nin resmi Facebook sayfası üzerinden açılan canlı yayın üzerinden takip edilebiliyor. Bilindiği üzere Başakşehir, Kayabaşı, Ayazma ve Silivri kuraları çekilmiş sonuçlar açıklanmıştı. Peki, TOKİ Tuzla kura sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ İstanbul kura sonuçları sorgulama sayfası…

    TOKİ KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ…

    TUZLA KURA ÇEKİMLERİ NE ZAMAN?

    Tuzla 500 konut projesi için kura çekimi 1 Temmuz Pazartesi günü saat 10.00’da başladı. Ümraniye Haldun Algaş Spor Kompleksi’ndeki çekiliş saat 10.00’da başlayan çekiliş TOKİ’nin resmi Facebook sayfası üzerinden de canlı olarak yayınlanıyor.

    TOKİ TUZLA KURALARI CANLI YAYIN SAYFASI

    AYAZMA KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

    Başakşehir Ayazma’da inşa edilecek 311 konut ve Hoşdere’de inşa edilecek 337 konutun kura törenleri ise 2 Temmuz 2019 saat 10.00’da Bahçeşehir Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılarak kura törenleri son bulacak.

    Yüzbinlerce ailenin merakla beklediği kura töreni, TOKİ’nin kurumsal sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow