hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tekel bayisine saldırmışlardı... Sanıklar bir kez daha hakim karşısına çıktılar!

    İstanbul Esenyurt’ta 28 Temmuz 2023’te 2 kişinin hayatını kaybettiği tekel bayi saldırısında sanıklar bir kez daha hakim karşısına çıktı. O saldırıda tekel bayideki 2 kişiyi kurşun yağmuruna tutan tutuklu sanık Tarık Özer savunma yaptı. Savunmasında "Biz kötü insanlar değiliz" ifadesi dikkat çekti. Detayları CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz ile Kameraman Alper Öztürk'ün aktardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2 kişinin hayatını kaybettiği tekel bayi saldırısında sanıklar bir kez daha hakim karşısına çıktı.

    İstanbul Esenyurt’ta 28 Temmuz 2023’te Erzen ve Özer ailesi arasındaki alacak-verecek meselesi büyüdü. Tarık Özer beraberindeki 9 kişi ile husumetlisinin iş yerini bastı. Sözlü başlayan tartışma cinayetle son buldu. O saldırıda iş yeri sahibini oğlu Yunus Emre Erzen ve arkadaşı Batuhan Bayındır hayatını kaybetti.

    2 kişinin hayatını kaybettiği cinayetin duruşması Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmaya sanıklar Tarık Özer, Murat Özer, Azat Özer ve Servet Özer tutuklu bulunduğu cezaevinden ses görüntülü ve bilişim sistemi aracılığıyla bağlandı.

    Tarık Özer, o duruşmada bir kez daha savunma yaptı ve "Ne olduysa bir anda oldu. Pişmanım. Benim oraya gitme niyetim sosyal medya paylaşımıydı. Biz kötü insanlar değiliz. İş insanlarıyız. Öldürmek niyetim yoktu’ dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Duruşma sonrasında mahkeme ara kararını açıkladı. Tutuklu sanıklar Tarık Özer, Murat Özer, Azat Özer ve Servet Özer’in tutukluluk halinin devamına karar verildi. Heyet, 5 tutuksuz sanık hakkında adli kontrol hükümlerinin kaldırılmasına yurtdışı çıkış yasaklarının ise devamına hükmetti.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow