TBMM'deki "oda sorunu" çözüldü

Meclis Başkanlık Divanı üyelerinin yaşadıkları oda sorununa çözüm bulundu. Divan üyesi olanların odalarının değişmemesi kararlaştırıldı. Bundan sonra divana yeni girecek üyeler ise kuraya tabi tutulacak.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Basına da dönem dönem "Meclis'te oda kavgası" şeklinde yansıyan, bazı divan üyelerinin erken davranarak boş odalara yerleşmesi üzerine TBMM Başkanlık Divanı harekete geçti.
TBMM İdare Amiri, AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu başkanlığında Başkanlık Divanı'nın idare amirleri bir araya geldi.
Alınan bilgiye göre, toplantıda daha önce divan üyesi olanların odalarının değişmemesi kararlaştırıldı.
Bundan sonra divana yeni girecek üyeler ise kuraya tabi tutulacak.
Ayrıca daha önce 18 olan ancak bu dönem 23 üyeye ulaşan Başkanlık Divanı üyeleri de yeni odalarına kavuştu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: Resimli, Anlamlı, Yazılı, Posterli 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajları!
İSTANBUL'DA DEV ELEKTRİK KESİNTİSİ: Tam 60 Bölgede Elektrikler Yok! İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ - AYEDAŞ Elektrik Kesintisi Sorgulama
Sahte fatura davasında karar çıktı: Engin Polat ve babası Sezgin Polat'a 5 yıl 2 ay hapis cezası verildi
KKTC Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi, 3 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacak
HABER... Endişe veren görüntü! 20 yıl sonra yine aynı bölge