TBMM TV yayınının kesilmesiyle ilgili açıklama geldi

TBMM Basın ve Halkla İlişkiler Başkanlığı, dün yapılan CHP Meclis Grup toplantısı sırasında TBMM TV'nin yayınının kasıtlı olarak kapatılmasının söz konusu olmadığını bildirdi.
TBMM Basın ve Halkla İlişkiler Başkanlığı, CHP'nin dün yapılan grup toplantısının TBMM TV'den yayınlanmamasına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.
Bazı basın ve yayın organlarında, "CHP grup toplantısının yayınlanması esnasında TBMM TV'nin kapatıldığı, sansür uygulandığı" yönünde iddiaların yer aldığı hatırlatılan açıklamada, Büyük Grup Salonu'nda toplantı başlamadan yarım saat önce yapılan rutin kontrollerde, kameraları kontrol eden yayın sistemlerinde teknik arıza oluştuğu belirlenerek arızanın giderilmesi için TBMM TV teknik ekibince derhal çalışma başlatıldığı aktarıldı.
Türkiye'nin sürücüsüz ilk metro hattı
Korkunç kaza böyle görüntülendi
Açıklamada, şunlar kaydedildi: "Konuyla ilgili CHP Grup yetkililerine de bilgi verilmiştir. Büyük Grup Salonu ve TBMM TV yayın odasında yapılan çalışmalar sonucu, söz konusu teknik arıza ancak grup toplantısının tamamlanmasını müteakip giderilebilmiş ve sistem normale dönmüştür. Aynı gün Genel Kurula 19.20'de verilen arada CHP Grup toplantısının tamamı banttan yayınlanmıştır. Haberlerde iddia edildiği gibi kasıtlı olarak TBMM TV'nin yayınının kapatılması söz konusu değildir."
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Öldürülen Sevcan'ın babası, evliliğine izin vermediği için kızıyla 3 ay küs kalmış
SON DAKİKA... Meteoroloji'den yeni uyarı geldi! DİKKAT: Soğuk havalar geri dönüyor
Randevulaşarak kavgaya giden 19 yaşındaki genç bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti
Irak'taki depremde sınır köyünde 20 evde hasar oluştu
Kamyonetin ezdiği 17 yaşındaki Mustafa hayatını kaybetti; kaza anı kamerada