Tavuk kümesinde Hint keneviri yetiştirdiler

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde jandarma ekiplerince, bir evin bahçesindeki tavuk kümesinde Hint keneviri ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Yağcılar Mahallesi’nde bir evin bahçesindeki kümeste uyuşturucu yapımında kullanılan Hint keneviri yetiştirildiği ihbarı alan İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler operasyon düzenledi.
Jandarma ekipleri, evde yaptıkları aramada bahçe içerisinde tavuk kümesinde etrafı bez ile örtülmüş çiçek saksılarının içerisinde boyları 90 santimetre ile 110 santimetre arasında değişen 4 kök Hint keneviri ele geçirdi.
Operasyonda hint keneviri yetiştirdiği şüphesiyle A.P. (30) isimli şahıs da gözaltına alındı.
Gözaltına alınan şüpheli sağlık kontrollerinin ardından ifadesi alınmak üzere Muradiye Karakol Komutanlığı’na götürüldü. A.P. burada verdiği ifadesinde suçunu itiraf ettiğini ve kendisinin içme ihtiyacını karşılamak için ektiğini söylediği öğrenildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Aramalar sürüyor: Cumali nerede? Ekipler seferber oldu...
Şehit olmadan 1 gün önce kardeşine yazmış: Son isteği yerine getirildi
Mattia Ahmet Minguzzi'nin mezarını tahrip eden şüpheliyle ilgili yeni gelişme
İstanbul Havalimanı’nda yeni dönem: 3 THY uçağı aynı anda kalkış yapacak
Mahkemeden emsal karar: Hız cezasına, 'kalibrasyon ayarı' iptali!