Taksim Metrosu'nda yürüyen merdiven kazası

Taksim Metrosu'nda yürüyen merdivene ayağı takılan iki turist yaralandı.
Olay, saat 11.00 sıralarında Taksim Meydanı'nda meydana geldi. İki turist metroya inmek için yürüyen merdiveni kullanmak istedi. Bu sırada yürüyen merdivenlerin kenarlarında bulunan fırça aparatlarına ayağı takılan turistler merdivenlerden yuvarlandı.
Olayı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Biri erkek diğeri kadın olan yaralılara sağlık ekipleri hemen müdahale etti. Her iki yaralının müdahalesi ayakta yapılarak, ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.
Yaralı turistlerin yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirirken, bazı yakınları da görüntü alınmaması için basın mensuplarına tepki gösterdi.
Olay sonrası metroya bağlı güvenlik ekipleri yürüyen merdivenlerin bulunduğu noktaya güvenlik şerdi çekti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Şanlıurfa’da Feci Kaza: 2 Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı, Aynı Aileden 3 Ölü!
Kan donduran cinayet! 24 yaşındaki Hatice toprağa verildi: Anneden yürek yakan feryat
15 Yaşındaki Gülden’i 20 Bıçak Darbesiyle Öldüren Cani, Cinayeti Önceden Mesajla Paylaşmış: “Cezaevinde Koğuş Ağası Olacağım”
Adana'da 6 Günlük Acı Son: Cumali Timi Toprağa Verildi
Gözü Önünde Evi Yanan Kadın Sinir Krizi Geçirdi