"Tahşiyecilere kumpas" davasından tahliye çıkmadı

"Tahşiyecilere kumpas" kurulduğu iddiasıyla aralarında Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca ve eski emniyet müdürlerinin de bulunduğu 10'u tutuklu 33 sanığın yargılandığı davanın 5'inci duruşması görüldü. Sanıkların tahliye talepleri reddedildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İstanbul 14'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, tutuklu sanıklar Hidayet Karaca, Ali Fuat Yılmazer ve Yurt Atayün'nün de aralarında bulunduğu 10 tutuklu sanık katıldı.
Duruşmada gün boyu iddianame okundu. Ardından avukatlar ve sanıklara söz verildi. Hem avukatlar hem de sanıklar tahliye talebinde bulundu.
Gece saatlerinde ise karar açıklandı. 10 sanığın tahliye talebini reddeden mahkeme heyeti duruşmayı 29 mart gününe erteledi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Bungalovda gizli kamera skandalı... Tek tek kontrol edilecek
İSTANBUL’DA ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'un 21 ilçesinde elektrik kesintisi!
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TAKLİT TAĞŞİŞ LİSTESİ 2025: Sahte - hileli ürünler sorgulama ekranı (guvenilirgida.tarimorman.gov.tr)
Ulusal Staj Programı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nden açıklama!
HABER... Sırrı Süreyya Önder'in sağlık durumu nasıl? Doktoru olumlu gelişmeyi paylaştı: Kızına tepki verdi