hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    SON DAKİKA... TUSAŞ'a alçak terör saldırısı! Bakan Kacır ve Güler'den açıklama: "Bu yoldan asla dönmeyeceğiz"

    Son dakika haberine göre; Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, SAHA EXPO’da Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) standını ziyaret edip açıklamada bulundu. Bakan Kacır "Terörün hortlamasına izin vermeyeceğiz. Teröristler heveslenmesin, onların sırtını sıvazlayanlar ümitlenmesin" dedi. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler "Şer odaklarını bertaraf etmeye, son terörist bu coğrafyadan yok olup gidinceye kadar mücadelemize devam edeceğiz" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, SAHA EXPO Uluslararası Savunma ve Uzay Sanayi Fuarı’ndaki TUSAŞ standı önünde düzenlenen anma töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

    SON DAKİKA... TUSAŞa alçak terör saldırısı Bakan Kacır ve Gülerden açıklama: Bu yoldan asla dönmeyeceğiz

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

    "Savunma sanayiindeki iftihar kaynağı olan öncü kuruluşlarımızdan TUSAŞ’a yapılan terör saldırısını lanetliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Hain teröristler asla hedeflerine ulaşamayacaklar. Bizi durduramayacak, azmimizi kıramayacaklar. Bizler aziz Türk milletinin istikbali için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Milletimizin birliği ve beraberliği için durmaksızın ter dökeceğiz. 3500 firmamızla 90 bin yol arkadaşımızla omuz omuza sırt sırta çalışacağız, bu yoldan asla dönmeyeceğiz. Hainlere inat daha fazla, çalışacağız, daha fazla üreteceğiz. Savunma sanayii projelerimizi daha hızlı gerçekleştirecek, milletimizin umudu olmayı sürdüreceğiz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in açıklaması şöyle:

    Türkiye hiçbir tehdide boyun eğmemiştir. Hainlerin heveslerini kursaklarında bırakmaya devam edeceğiz. TUSAŞ'ımızın ve personelinin göğsümüzü kabartacağına devam edeceklerine yürekten inanıyorum. Her zaman savunma sanayinin yanında olacağız.

    SON DAKİKA... TUSAŞa alçak terör saldırısı Bakan Kacır ve Gülerden açıklama: Bu yoldan asla dönmeyeceğiz

    Evlatlarımızın intikamını alacağız. Bu tesisin hedef alınması tesadüf değildir. Şer odaklarını bertaraf etmeye, son terörist bu coğrafyadan yok olup gidinceye kadar mücadelemize devam edeceğiz. 29'u Irak ve 18'i Suriye'nin kuzeyinde olmak üzere hedefler tam isabetle vurulmuş, çok sayıda terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bugüne kadar olduğu gibi terör odakları meşru hedefimiz olacağını herkes tarafından bilinmesini istiyoruz. Hiçbir hain terör örgütü mensubu kahraman Mehmetçiğin pençesinden kurtulamayacaktır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

     
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow