Son dakika... Otopark görevlisine 5 kurşun

Son dakika haberleri... Esenyurt'ta bir kafenin otopark görevlisi, bir otomobilden açılan ateşle yaralandı. Görevliyi 5 yerinden yaralayan saldırganların aranmasına başlandı.
Son dakika haberleri... Olay, gece yarısı Merkez Mahallesi Doğan Araslı Bulvarı üzerinde bulunan bir kafenin önünde meydana geldi. Kimliği belirlenemeyen kişiler otomobil ile yaklaştıkları kafeye doğru ateş etti. Açılan ateşle burada otopark görevlisi olarak çalışan Orçun Özdemir yaralandı. Saldırganlar hızla kaçarken yaralı Özdemir çağrılan 112 ekibi tarafından hastaneye kaldırıldı. Esenyurt Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları incelemede 6 boş kovan buldu.
Bacağına 4, eline 1 kurşun isabet eden Orçun Özdemir, saldırganların plakasını alamadığı bir otomobil ile geldiklerini, araçta bulunanların inmeden işyerine doğru ateş ederek kendisini yaraladıklarını söyledi. Kaçan saldırganların tespit edilerek yakalanması amacıyla çalışmalara devam ediliyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA | O illerde yaşayanlar dikkat, camları bile açmayın! Meteoroloji uyardı: Mantarlı bakterili toz yağacak
Ece Gürel'i bulan ekibin lideri konuştu! Eşi ilk bu soruyu sormuş
Şehit doktor, memleketi Samsun'da toprağa verildi
Soluk borusuna süt kaçan bebeğini, 112 görevlisinin yönlendirmesiyle kurtardı
İzmir'de Polis Memuru Cinayeti: "Sık Lan Buna" Diyerek Öldürme Talimatını O Vermiş!