hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son dakika! Narin Güran cinayeti çözüldü mü? Bakan Yerlikaya'dan flaş açıklama

    Son dakika Narin Güran cinayeti çözüldü mü Bakan Yerlikayadan flaş açıklama
    expand

    Son dakika haberine göre, Türkiye'yi derinden sarsan Narin Güran cinayeti ile ilgili soruşturmaya ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıklama yaptı. Bakan Yerlikaya, "Sürecin geldiği noktada, bunun çok zaman geçmeden açıklığa kavuşacağını düşünüyoruz. Bu noktada medyanın üzerine düşen sorumluluğu yaptığını düşünüyoruz. Cinayet çok kısa sürede açıklığa kavuşacak." dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Narin Güran cinayeti ile ilgili A Haber canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Bakan Yerlikaya, çok kısa sürede cinayetin açıklığa kavuşacağını ifade etti.

    "BU İŞ ÇOK GEÇMEDEN AÇIKLIĞA KAVUŞACAK"

    Bakan Yerlikaya, şu ifadeleri kullandı:

    Millet olarak çok büyük üzüntü duyduk. Mekanı cennet olsun. Milletimizin başı sağ olsun. Bu nevi bir dramın bir daha olmaması için gayret göstereceğiz. Millet olarak, toplum ve aile olarak pek çok dersler var burada… Jandarma, emniyet orada… Sürecin geldiği noktada, bunun çok zaman geçmeden açıklığa kavuşacağını düşünüyoruz. Bu noktada medyanın üzerine düşen sorumluluğu yaptığını düşünüyoruz. Cinayet çok kısa sürede açıklığa kavuşacak. Bu iş çok zaman geçmeden açıklığa kavuşacak.


     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow