Son dakika! İzmir ve Manisa için şiddetli yağış ve rüzgar uyarısı!

Gelen son dakika haberine göre Meteoroloji, İzmir ve Manisa için şiddetli yağış, rüzgar ve sel uyarısında bulundu
Son dakika haberi: Son aylarda önce depremle sarsılan İzmir şiddetli yağış ve ardından da hortum felaketini yaşamıştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İzmir için yeni bir uyarıda bulundu ve pazar sabahına dikkat çekti.
Şiddetli yağış, kuvvetli yağış ve sel uyarısında bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, "Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Pazar) sabah saatlerinden itibaren Kıyı Ege’de görülecek olan sağanak yağışların, İzmir il geneli ile Manisa’nın güney ve batısında kuvvetli (25-55 kg/m2) olması beklendiğinden sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir." açıklamasında bulundu.
İZMİR VALİLİĞİ'NDEN DE UYARI YAPILDI
Deprem, sel ve son olarak hortum felaketinin yaşandığı İzmir'de Valilik, 14 Şubat Pazar günü için kuvvetli yağış uyarısı yaptı. Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre, yarın sabahtan itibaren sağanak yağışın İzmir genelinde kuvvetli (25-55 kg/m2) olması beklendiğinden sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Mattia Ahmet Minguzzi'nin mezarını tahrip eden şüpheli tutuklandı
Aramalar sürüyor: Cumali nerede? Ekipler seferber oldu...
Şehit olmadan 1 gün önce kardeşine yazmış: Son isteği yerine getirildi
Mattia Ahmet Minguzzi'nin mezarını tahrip eden şüpheliyle ilgili yeni gelişme
İstanbul Havalimanı’nda yeni dönem: 3 THY uçağı aynı anda kalkış yapacak