Son dakika! İstanbul Havalimanı'nda 1,7 ton uyuşturucu yakalandı
İstanbul Gümrük Muhafaza Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Havalimanı'nda 1 ton 700 kilo uyuşturucu yakaladı. Yakalanan uyuşturucu havayolu ile kaçırılmaya çalışılırken en büyük miktar. CNN TÜRK İstihbarat Şefi Nihat Uludağ ve kameraman Serdar Çetin operasyonla ilgili gelişmeleri ve yakalanan rekor miktardaki uyuşturucu ile ilgili bilgileri aktardı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Ticaret Bakanlığına bağlı İstanbul Havalimanı Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü, Türkiye'deki havalimanlarından bugüne kadar gerçekleştirilen en büyük uyuşturucu yakalamasına imza attı.
Endonezya'dan gelen kargo, İstanbul Gümrük Muhafaza Müdürlüğü ekipleri tarafından şüpheli olarak değerlendirildi. Narkotik köpekleri incelemeye alınan kargoya ilk defa yakalandığı için tepki vermezken, Gümrük Muhafaza ekipleri İstanbul Havalimanı kargo terminalinde gerçekleştirdikleri operasyonda ele geçirdikleri kolilerin içinde 1 ton 700 kilo "Kratom" yakaladı.
Yakalanan uyuşturucuların Endonezya'dan İstanbul aktarmalı olarak Amerika Birleşik Devletleri'ne gönderildiği ve dünya çapında birçok kişinin ölümüne yol açtığı da belirtildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
HABER... Sırrı Süreyya Önder'in sağlık durumu nasıl? Doktoru olumlu gelişmeyi paylaştı: Kızına tepki verdi
Sırrı Süreyya Önder: Kamyon şoförlüğü de yaptı çıraklık da! İşçi, yazar, sinemacı...
HABER... Nabzı 2 kez durdu: Ameliyatı 12 saat sürdü! Sırrın Süreyya Önder yoğun bakımda
Uzman isimler incelemelerde bulundu! Kabus geri mi dönüyor?
19 yıl önce ailesiyle gittiği piknikte kaybolmuştu... Yapay zeka ile canlandırılan fotoğrafıyla arıyorlar