Son dakika... İş adamı cinayetinde sıcak gelişme

Ankara’da öldürülen iş adamı Kalegaz A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Ilıcan’ın cinayetine ilişkin sürdürülen soruşturma kapsamında, dosyanın kilit isimlerinden iş adamı Cemal Kadooğlu’nun yeğeni Veli Kadooğlu tutuklandı.
Kalegaz A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Ilıcan, 21 Mart tarihinde Çankaya’da evinden çıktıktan sonra uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetmişti. Bunun üzerine hemen harekete geçen Ankara Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Ekipleri, bölgedeki kameraları toplayarak incelemeye almış ve 2 kişinin Ilıcan’a yaklaşarak ateş ettiğini, ardından da plakası çıkarılan bir araçla olay yerinden kaçtıklarını belirlemişti.
7 yaşındaki çocuk bonzaiden yoğun bakıma alındı
Arama kararı çıkarıldı
Cinayet büro ekipleri tarafından başlatılan çalışma sonucu, cinayetin planlayıcısı ve azmettiricisi olarak Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı, TÜSİAD üyesi ve TÜRKONFED Başkanı Tarkan Kadooğlu için arama kararı çıkarıldı. Ekipler, 2 Mayıs sabahı Kadooğlu’nun evi dahil 4 ilde gerçekleştirdikleri eş zamanlı operasyonlarda Kadooğlu’nun babası Cemal, amca çocukları Abdülbaki ve Şanser ile eniştesi Nihat E.’nin aralarında bulunduğu 7 kişiyi gözaltına alırken, aynı gece cinayetin azmettiricisi olarak aranan Tarkan Kadooğlu’nun firar ettiğini tespit etti. Dosya kapsamında yürütülen geniş çaplı çalışma sonucunda dün dosyanın en önemli isimlerinden Cemal Kadaoğlu’nun yeğeni Veli Kadooğlu yakalandı.
Kayıp genç foseptik çukurunda ölü bulundu
Cezaevine gönderildi
Veli Kadooğlu bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan, cinayetin planlayıcısı ve azmettiricisi olarak aranan Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı, TÜSİAD üyesi ve TÜRKONFED Başkanı Tarkan Kadooğlu’nun hala firar olduğu öğrenilirken, ekiplerin cinayetle ilgili çalışmalara hız kaybetmeden devam ettiği bildirildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
HABER... Kanlı Hesaplaşma: Sanal Medyada Başladı, Sokakta Son Buldu
Adalet Bakanlığı sözleşmeli mühendis alımı ne zaman, şartları neler?
Türkiye'nin konuştuğu bungalov skandalında flaş gelişme!
Yaşanan felaketi gözyaşları içinde anlattı: 30 yıllık emeğim mahvoldu
Otomobil sahipleri dikkat! Avukat hatayı buldu, o cezalar iptal ediliyor