hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    SON DAKİKA HABERİ || İYİ Parti'den bir istifa haberi daha!

    SON DAKİKA HABERİ || İYİ Partiden bir istifa haberi daha
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Yerel seçimlerin ardından genel başkan değişimi de yaşanan İYİ Parti'de sular durulmak bilmiyor. Partinin İstanbul milletvekili Nimet Özdemir istifasını duyurdu. Özdemir'in istifası ile birlikte İYİ Parti'nin Meclis'teki sandalye sayısı 32'ye düşerken bağımsız milletvekili sayısı 9 oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Nimet Özdemir açıklamasında;

    "Siyasi hayatımın başlangıç noktası ve inandığım değerler uğruna büyük mücadele verdiğim İYİ Parti’den, gönül bağımı kopardığım için ayrılmış bulunmaktayım. Bir Vekil olarak, sadece beni seçenlerin, seçim bölgemdeki vatandaşlarımızın değil, bütün Türkiye’nin Vekili olduğumun bilincindeyim. 

    Sözünü verdiğim dört başlık başta olmak üzere, vatandaşlarımızın yaşadıkları sorunlara çare olmak adına çalışmalarıma devam edeceğimden emin olun." ifadelerine yer verdi.

    22 TEMMUZ'DA AHMET YÜCEL İSTİFA ETTİ

    Yücel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, partiye eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in daveti üzerine katıldığı belirtti.

    Partinin kurulmasında, gelişmesinde emeğinin bulunduğuna ve Kurucu Genel Başkan Yardımcısı olduğuna işaret eden Yücel, İYİ Parti'den istifa ettiğini açıklayarak, şunları kaydetti:

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "İYİ Parti'nin en zor zamanlarında hiçbir karşılık beklemeden tüm ailemle partiye aktif olarak katkıda bulundum. Bu kararın benim için kolay olmadığını belirtmekle beraber bundan sonra da büyük Türk milletine hizmet yolunda var olan değişmez ülkümün başka mecralarda devam etmesi gerektiğine inanıyorum. Şahsıma siyaset yapma olanağı tanıyan Sayın Meral Akşener ve İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Müsavat Dervişoğlu'na teşekkür ederim."

    27 HAZİRAN KORAY AYDIN İSTİFASI

    İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

    İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada partisinden istifa ettiğini duyurdu. Koray Aydın, paylaşımında bağımsız milletvekili olarak görevine devam edeceğinin altını çizdi.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow